Veel gestelde vragen

VERZENDKOSTEN

Voor alle bestellingen in enveloppe betaalt u € 2,95 verzendkosten.
Verzendkosten zijn inclusief BTW.

VERZENDING

De meeste bestellingen worden verstuurd per brievenbuspost. Deze worden verstuurd in een enveloppe met een beschermde laag van luchtkussentjes.

LEVERTIJDEN

4 YOU SIERADEN probeert uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u te bezorgen.
De artikelen worden verstuurd zodra de betaling op de bankrekening van 4 YOU SIERADEN is bijgeschreven dit kan 1-3 dagen duren, pas daarna versturen we de bestelling.
Alle bestellingen worden verstuurd met PostNL.
4 YOU SIERADEN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaan door (het dragen van) de sieraden. Sieraden die hand made gemaakt zijn kunnen enigszins van de afbeeldingen afwijken.

VOORUITBETALEN

U kunt het totaalbedrag overmaken naar Rabobank IBAN nr. NL65RABO0388258748, t.n.v.: 4 YOU SIERADEN.
Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

WAT TE DOEN BIJ RETOURNEREN

Consumenten hebben een periode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. U dient de artikelen terug te sturen naar onderstaand retouradres.4 YOU SIERADEN zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Retourneringen dient schriftelijk aan 4 YOU SIERADEN kenbaar te worden gemaakt. Stuur ons een e-mail naar info@4you-sieraden.nl. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en bankgegevens en de artikelen die u wenst retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan 4 YOU SIERADEN heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

Retouradres:
4 YOU SIERADEN
Lange Heul 127
1203 NG Bussum

KLACHTPROCEDURE

Hebt u een klacht over één van onze producten dan kunt u een email sturen naar info@4you-sieraden.nl. Vermeld u daarin uw persoonsgegevens, datum bestelling en uw bestelnummer en de aard van uw klacht. U kunt binnen 2 werkdagen een reactie van ons verwachten. Uiteraard zullen wij ons best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.

NIKKELVRIJ

De producten zijn nikkelvrij.

IK ZIE EEN HAND MADE PRODUCT MAAR NIET IN DE JUISTE KLEUR

Mocht je een hand made product willen en maar je kleur zit er niet bij laat ons dit dan weten stuur een mail naar info@4you-sieraden.nl, dan kunnen we kijken of de kleur kunnen vinden die jij zoekt en het product maken.

Ook voor persoonlijke verzoeken kunt u ons mailen naar info@4you-sieraden.nl dan kunnen we kijken of we wat uw wensen zijn.